AVACOM NETWORK
VASA KORPA

Vaša Korpa je trenutno prazna.

You are here: Home Uslovi koriscenja i kupovine - Full Terms and Conditions
El. pošta Štampa

Uslovi korišćenja i kupovine - Full Terms and Conditions

Robu mozete platiti online kreditnim karticama putem www.moneybookers.com payment gateway-a, uplatom na racun firme (First Financial Bank: 560-304, Erste Bank: 540-5000032164171-57) ili direktno u nasoj prodavnici (kes, kreditne kartice).

moneybookers and money moves

Predstavljamo Vam novi nacin kupovine naših proizvoda, a to je moneybookers. Dovoljno je samo da posjedujete neku od kreditnih kartica ili da registrujete moneybookers nalog na sajtu www.moneybookers.com i bicete spremni za Vasu online kupovinu. Moneybookers posjeduje najsavremeniji nacin zastite koji garantuje da ce se Vasi podaci i placanje biti procesuirani na siguran nacin.


Electronic Commerce (EC Directive) Regulations 2002 Notice

Moneybookers Ltd. complies with the Electronic Commerce (EC Directive) Regulations 2002.

The following applies to all transactions that are carried out with Moneybookers Ltd. electronically.

Company name: Moneybookers Ltd.
Company No: 4260907
Registered office:
Registered in England and Wales.
Welken House, 10-11 Charterhouse Square, London, EC1M 6EH.
Contact: Customer Service Department.


Regulated by the Financial Services Authority (FSA). Click here for detailed regulatory information.
Contract language is English.

Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000 Notice

Moneybookers Ltd. complies with the Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000.

Any complaint about our service should be directed to us as follows:

  • via our online Support Centre
  • via postal mail: Welken House, 10-11 Charterhouse Square, London, EC1M 6EH.
  • more contact details are provided on our contact page.


A description of our electronic money service is provided in our online help.
A description of our prices, charges and payment options is provided in our online price list.
We recommend you to familiarise yourself with the content of these sections before using our service.

Any electronic money account is opened for an undefined period of time. Should you no longer desire our service, you can deactivate your electronic money account by first withdrawing any balance from your account and then contacting our Customer Support.

Garancija i isporuka || Warranty Period and delivery

Garantni rok __12 mjeseci_______ , osim za: zvučnici, tastature, miševi, game pads, ventilatori, protectori, napajanja na kućištima,

strujni pretvarači (kvar može da nastane, samo usljed strujnog udara) – radna garancija. Za smart telefone garancija je 12 mjeseci, za fixne telefone takodjer 12 mjeseci, a za mobilne telefone garancija je 3 mjeseca na softver, a na hardver telefona radna garancija.

Uređaji su testirani i atestirani saglasno Pravilniku o obaveznom atestiranju proizvoda koji prouzrokuju radio-frekvencijske smetnje (Sl. list Br. 30 od 26.04.1991.), u za to ovlašćenoj ustanovi. Pravo na garanciju korisnik ostvaruje isključivo u prostorijama servisa prodavca. Usluge na terenu i/ili održavanje, nisu uračunati u cjenu proizvoda pa se rješavaju prema važećem cjenovniku servisnih usluga ili prema posebnim ugovorima o servisiranju koje kupac može naknadno ugovoriti. Prodavac garantuje da će proizvod u garantnom roku pravilno funkcionisati ako njime budete rukovali prema priloženom uputstvu i u granicama izdržljivosti koje propisuje proizvođač. U garanciju ne ulaze oštećenja prouzrokovana prilikom transporta nakon isporuke, oštećenja zbog nepravilnemontaže ili održavanja, korišćenja neodgovarajućeg potrošnog matenjala oštećenja nastala krivicom korisnika, kao i u slučajevima kada su aparati bili izloženi uticaju vlage, vode, vatre, sunca i slično, oštećenja zbog varijacija napona električne mreže, udara groma i pratećih pojava. U garanciju ne spadaju djelovi koji se troše: glave i riboni matričnih štampača, valjci, grijači i toneri laserskih štampača, kertridži i glave ink-jet štampača i plotera, baterije mobilnih telefona, notebook računara, stampaca, mehanička ostecenja i sl. Garancija i garantni rok počinju danom kupovine proizvoda, što ćete dokazati ovjerenim garantnim listom, odnosno stikerom na svakom pojedinačnom uređaju na sistemu ili serijskim brojem. Nestručno i neovlašteno rukovanje i ne postupanje po propisanom uputstvu ne obavezuje isporučioca u smislu garantnog lista na izvršenje usluge iz garantnih uslova.

Baterije UPS-ova i druge nisu u garanciji (baterije inace nisu u garanciji, a cest uzrok problema je nepravilno formiranje I nemar kada je potrebno iskljuciti UPS cim struja nestane na duze nego je UPS predvidjen da radi bez struje). Garancija na stampace se gubi ukoliko se koristio neki refil umjesto originalnih kertridža. Prodavac se obavezuje da će na Vaš zahtjev, izražen u garantnom roku, otkloniti u svojim odnosno ugovornim servisnim odjeljenjima kvarove i tehničke nedostatke proizvoda, koji bi nastali prilikom normalne upotrebe, u vremenu za koje se daje garancija.

Ukoliko kvar ili nedostaci ne budu otklonjeni u roku od 45 dana od dana prijema uređaja od korisnika obavezuje da će neispravni uređaj zamjeniti istim takvim ispravnim ili uređajem sličnih karakteristika, ukoliko to uslovi na tržištu dozvoljavaju, odnosno njegovin aktuelnim ekvivalentom. U protivnom moguća je zamjena za noviji tip takođe diktirana uslovima na tržištu (razlike u cijeni za jače modele i novije tipove i sl.). Garantni rok ne teče dok se uređaj nalazi na servisu. KUPAC JE DUŽAN da prilikom preuzimanja robe ustanovi kompletnost i fizičku neoštećenost robe-uređaja koji preuzima, kao i tačnost serijskih brojeva, jer naknadne reklamacije po navedenim elementima neće biti prihvaćene. Prodavac se obavezuje da će obezbjeđivati servis uređaja u roku od 3 godine od dana kupovine, osim u slučajevima kada

usled primjena novih tehnologija pojedini elementi prestanu proizvoditi ili ako za određenu robu postoje servisni centri koje je odredio distributer (npr. Vivax i sl.). Za reklamaciju je obavezno donijeti orginalnu ambalažu i kompletan prateći pribor I drajvere. Bez originalne ambalaže reklamacija se smatra kao neosnovana. U slučaju nekompletnog pribora vršiće se nadoknada za isti.

GARANCIJA ne važi ako se kupac nije pridržavao proizvođačkog uputstva i preporuka o upotrebi proizvoda (čest slučaj je neadekvatno uzemljenje), ako je kupac nestručno ili nebrižljivo postupao s proizvodom, ako je proizvod servisirala neovlaštena osoba ili je oštećena kontrolna naljepnica. Prodavac je duzan izvršiti funkcionalnu provjeru prije dalje prodaje i eventualni povrat ili zamijenu izvrsiti u roku od 7 (sedam) dana od dana preuzimanja robe. Prodavac garantuje da je proizvod ispravno radio najmanje 7 dana prije nego sto je prodat krajnjem kupcu. Prodavci koji vrše dalju prodaju proizvoda dužni su izvršiti njihovu funkcionalnu provjeru prije dalje prodaje i sve eventualne reklamacije ostvariti u roku od 7 (sedam) dana od dana preuzimanja robe. Dalju garanciju prema krajnjem korisnku trebaju prenjeti svojim garancijskim listom.

Za bijelu i sivu tehniku važe garantni uslovi distributera i ostvaruju se isključivo preko mreže ovlaštenih servisa.

KUPAC (svojim potpisom) POTVRĐUJE PRIJEM ROBE KAO NA SPECIFIKACIJI IZ (PRO)FAKTURE-OTPREMNICE, ODNOSNO GARANTNOG LISTA.

Dostava (putem MaksExpress kurirske sluzbe) svih naših proizvoda na teritoriji Republike Crne Gore !!!

Brzina isporuke je moguća (najkasnije) do 48 sati. Brzina isporuke zavisi od proizvoda, grada, tehničkih mogućnosti ...

Proizvode mozete naručiti putem naseg Online sistema za narucivanje,

e-mail-om: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

ili telefonom: 00 382 32 686 035 i 00 382 69 045 185

Cene se azuriraju svakodnevno. Pre kupovine kontaktirajte nas radi tačnog informisanja vezano za cenu proizvoda.

Vracanje i otkazivanje narudzbi || Returns and Cancellations policy

Proizvod koji dobijete mora biti u ispravnom stanju ili smo obavezni da Vam isti zamenimo. Proizvodi se mogu vratiti ili otkazati najkasnije 7 dana od dana isporuke. Prije preuzimanja provjeriti proizvode.

POVRAT (Returns and Cancellations policy) ne važi ako se kupac nije pridržavao proizvođačkog uputstva i preporuka o upotrebi proizvoda (čest slučaj je neadekvatno uzemljenje), ako je kupac nestručno ili nebrižljivo postupao s proizvodom, ako je proizvod servisirala neovlaštena osoba ili je oštećena kontrolna naljepnica. Prodavac je duzan izvršiti funkcionalnu provjeru prije dalje prodaje i eventualni povrat ili zamijenu  izvrsiti u roku od 7 (sedam) dana od dana preuzimanja robe. Prodavac garantuje da je proizvod ispravno radio najmanje 7 dana prije nego sto je prodat krajnjem kupcu.

Kod odlozenog placanja kupac je duzan da izvrsi placanje najkasnije  za 3 dana od dana narucivanja proizvoda, inace ce narudzbenica biti otkazana (cancelled).

Molimo Vas da nas kontaktirate u slucaju da zelite da vratite proizvode.

Politika privatnosti || Privacy policy

Mi smo posvećeni zaštiti Vaših podataka. Mi koristimo Vaše podatke iz 2 razloga, da procesuiramo Vašu porudžbinu i da bi Vam omogućili najbolju moguću uslugu.

Daćemo Vam mogućnost da odbijete bilo kakav marketinški email ili materijal koji stiže od nas.

Informacije koje prikupljamo o Vama ukljucuju:

vase ime i prezime (You first and last name)

adresa (Adress)

broj telefona (Telephone number)

email adresa (Email adress)

Informacije o klijentima nisu ni u kom slucaju javno dostupne i poznate su samo administratoru sajta.

Proizvod koji dobijete mora biti u ispravnom stanju ili smo obavezni da Vam isti zamenimo.

Kontakt || Contact

Lepetane BB, 85320 Tivat

Mob. tel: +382 32 686 035, +382 32 681 005, +382 69 045 185

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

 

 

PREPORUCI NAS !!!

SVE OD PROIZVODJACA